SERVICII

 

Marketing Specializat

COMPANIA PREMIUM INVEST CONSULTING REAL ESTATE, prin consultantii sai asigura  solutii integrate de marketing specializat pentru proprietati, investitii si proiecte imobiliare. Punem la dispozitie toate mijloacele, datele necesare consilierii si reprezentarii clientilor la cele mai inalte standarde profesionale. Personalul specializat, portofoliul relevant de proprietati si clienti impreuna cu experienta acumulata, ne permit furnizarea unor studii de piata, previziuni sau strategii de afaceri bazate pe informatii valide, esentiale pentru decizii fundamentate. Studii de fezabilitate studii de piata (cercetare,analiza, previziuni, trend-uri) strategie, planificare si coordonarea activitatilor specifice implementarii proiectelor imobiliare, a planurilor de investitii ori de valorificare a investitiilor imobiliare promovarea proiectelor imobiliare (prezentari, campanii media online si offline,marketing direct, PR si organizarea de evenimente)

BROKERAJ

Echipa de brokeri a companiei si colaboratorii sai va asigura reprezentarea  pentru tranzactionarea proprietatilor din toate segmentele imobiliare: rezidential, spatii de birouri, spatii comerciale, spatii industriale, terenuri. Oferim asistenta pe tot parcursul procesului de vanzare-cumparare, reprezentare,  in Bucuresti, in tara, in lume.

 

Reprezentare exclusiva la cumparare                                                                                                                                Specialistii nostri vă pot ajuta să găsiți proprietatea care corespunde exact așteptărilor dvs. Si acest lucru în toate agențiile, toata piata imobiliara din Bucuresti. Prin urmare, veți avea un singur reprezentant care va cauta in toata piața pentru dvs. și care știe exact ce căutați. Misiunea noastră principală este să vă găsim cea mai buna proprietate, oferindu-vă securitate si  cel mai bun pret. Ca atare, analizăm cu atenție potențialele oferte verificând toate detaliile importante.                                                       

 

                                                                                                                                                          

Reprezentare exclusiva la  vanzare                                                                                                                                   

Înțelegem că o casă este locul în care ati petrecut mare parte din timp, construind și creând amintiri și adesea poate fi dificil de vândut. Vrem să simplificăm acest proces pentru dvs. manipulând toate detaliile ... cum ar fi vânzarea proprietății, separarea spectatorilor de cumpărători, explicarea formularelor și procedurilor, negocierea contractului și urmărirea detaliilor finale. Sistemul nostru de marketing dovedit este conceput pentru a atinge trei obiective cheie: te ajută să obții cei mai mulți bani, în cel mai scurt timp, cu cel mai mic inconvenient. Începem prin a asculta ce este important pentru dvs. și ce va  place în casa dvs.  Apoi, vom dezvolta o strategie de marketing personalizată pentru a vă prezenta casa pe piață la nivel local, național și internațional pentru a vă atinge obiectivele. Misiunea noastră principală este să vă găsim cel mai bun cumparator posibil, oferindu-vă securitate si  cel mai bun pret. Ca atare, analizăm cu atenție potențialii candidați verificând calitatea și bonitatea lor.                               

 

Vânzarea sau cumpărarea unui imobil este una dintre cele mai importante decizii financiare din viața unui om. O astfel de tranzacție ar trebui să fie întotdeauna supervizată de un profesionist care să se asigure că totul decurge în interesul dumneavoastră și așa cum v-ați dorit.

 

 

Aveti nevoie să cumparati, sa vindeți o propriete, însă nu stiți cum să procedați?

Prin echipa sa de profesioniști, PREMIUM INVEST CONSULTING REAL ESTATE  vă stă la dispoziție.

 

Scopul nostru principal este să vă oferim servicii complete, de înaltă calitate în fiecare zi, cu deviza: eficiență, discreție, tranzacții avantajoase si sigure. 

 

Cel mai frumos compliment pe care putem sa il primim este o recomandare facuta de clientii si colaboratorii nostri. Va multumim!  Contactati si recomandati cu incredere!